tiistai 5. kesäkuuta 2012

Voittajafiilis (ja kesäkurpitsan taimia jaossa!)

Jes! Hyvä minä, tapu-tapu-tapu!





Tänään marssin määrätietoisesti kasvimaalle parvekelaatikko molemmissa kainaloissa.

Nyt on yksi laatikko täysi härkäpapua ja toisessa on neljä kesäkurpitsan taimea. Tajusin, että niissä neljässäkin saattaa olla täysi tekeminen, jos satoa tulee normaalisti. Ei ehkä olis tarvinnut kasvattaa noita kaikkia. Enkä mä edes istuttanut puoliakaan mitä pussissa oli!







(vasemmalla ylhäällä mansikkaa
oikealla ylhäällä toistaiseksi vain kesäkurpitsaa

vasemmalla alhaalla härkäpapua
oikealla alhaalla valkosipulia ja yrttejä: rosmariini, ruohosipuli ja hmmm, jotain kolmatta monivuotista)


Ups. Sitten ois vielä pari laatikollista sitä pensaspapua (mihin mä ne tuuppaan???) ja nämä loput:


Tarjolla 12 kesäkurpitsan taimea ja härkäpapuakin jäi 2. KUKA HALUAA? *Päivitys: Kaikki taimet on jo jaettu tai ainakin sovittu nouto. Kiitos kaikille, jotka antoivat uudet kodit näille pienille :)*

Puhuttiin miehen kanssa, että tarvittaisiin lisää kasvulaatikoita ja äkäseen. Saatiin jo idea, tai no joo, mies sen sai, mutta minä siunasin sen. Katsotaan, josko jo huomenna...
Olisihan se hyvä saada lisätilaa reippaasti, nimittäin on vielä ne Millan lähettämät kaikki ihanuudet ihan ilman paikkaa.

Kävin kurkkimassa pionikolmikkoa ja olipas siellä iso yllätys: isoimmassa taimessa mollotti kaksi nuppua! Oijoijoi, nytkö jo, toisena kesänä, saan ihkaomia pionin kukkia pihaltani? Olin mennä solmuun onnesta nuput nähdessäni! Oi jospa, jospa vain kaikki menee hyvin ja niistä puhkeaisi tänä kesänä kukkia.

Nappasin kuvan upeina hehkuvista jättilaukoista. Hienoja nekin!


Peeäs: Kukaan ei edelleenkään saanut mitään hallaharsoja tai muita suojia. Voisin kuitenkin yrittää perehtyä tuohon suojaamiseen, eikös se olisi parempi koittaa edes suojata tuhoelikoiltakin.
Ja toinen: Sekin nostaa fiilistä, että kameran laturi paikallistettiin ja saan taas räpsittyä kuvia. Lisäsin kuvia myös aikaisempiin postauksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti