tiistai 10. heinäkuuta 2012

Puutarha ilman juhlia on kuin kala ilman polkupyörää

Puutarhahommien osalta on ollut hiljaiseloa, kaikki kasvaa omalla painollaan. Nurmikkoakaan en saanut leikata, odotamme kuulemma että apila on siementänyt jotta saadaan vahvempi luomunurmi. Mutta onneksi muuta puuhaa on kyllä riittänyt!

Vietimme 7.7. kello 17 ladyjen iltapäiväteekutsuja hassujen hattujen, kolmioleipien, skonssien ja eleganttien juomien merkeissä. Puutarha ja terassimme täyttyi toinen toistaan hulppeimmista hatuista, ihanista ladyista ja naurun käkätyksestä.

Nämä juhlat on syntyneet juuri siitä tämänkin blogin perusajatuksena ollesta haaveesta syreenimajan kahvihetkestä; Että saisin tarjoilla iltapäiväteetä/kahvia/mehua kauniisti katetussa pöydässä, mieluiten eriparisista ruusukupeista. Lämmin kesäpäivä, ympärillä ystäviä ja naurua, eikä kenelläkään kiire minnekään.

Koska syreenimajaa ei ole eikä taida ilmestyäkään tähän pihaan vielä vuosiin, on nautiskeltava siitä mitä on. Ja meillähän on iso, katettu terassi, jonne mies kantoi sohvat ja nojatuolit ja minä katoin pitsiliinaiset pöydät. Siellä mahduimme mainiosti nauttimaan pikkusuolaisista ja äkkimakeista herkuista. Illan sadekuurokaan ei meitä haitannut, päin vastoin, loi vain intiimin tunnelman sateen ropistessa valokatteeseen.



Ladyjen teekutsujen ohjelmaan kuuluu perinteisesti kävelykierros puutarhassa, jossa tänä vuonna oikeutetusti ihasteltiin pioneita. Toinen joka vuotinen ohjelmanumero on suljettu lippuäänestys upeimmasta hatusta, sen jälkeen nautitaan tietenkin äklömakeita hattuleivoksia.

Olipas ihanat juhlat! Kiitos kaikille arvon ladyille ratkiriemukkaasta seurastanne. Nyt on taas vuosi aikaa suunnitella seuraaviin juhliin mitä mielenkiintoisimpia hattuvirityksiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti