sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Nursery

No niin, nyt on taimivauvoja kasvamassa. Pikkuiset on peitelty muhevaan multaan ja niille on laitettu tukeva kehto.


Kylvin liotettuja pensaspapu "Saxaa" maitopurkin puolikkaisiin ja niihin harvoihin muovitörppöihin joita satuin kellarista löytämään. Asettelin pahvi- ja muovitörpöt puiseen Hartwallin laatikkoon, jossa siemenvauvoja on helppo nostella ulkoilemaan lämpiminä päivinä ja yöksi sisään.

Lisäksi kylvin kesäkurpitsan siemeniä kilon jugupurkkeihin ja ne sijoitin kesäkukkakoriin jotka vielä toistaiseksi odottavat kukkia. Samoihin koreihin lykkäsin pelargoniat, joita en ole vielä uskaltanut pihalle koreihin laittaa. Nyt niidenkin ulkoiluttaminen helpottui, kun ei tarvitse yksittäisiä purkkeja kanniskella.

Viimeksi harmittelin kuinka myöhässä olen kylvöjen kanssa viime vuoteen verrattuna. Piti vielä tarkistaa, ja hups - olin väärässä. Vuosi sitten äitienpäivänä kylvin vasta siemenet, en suinkaan hoivaillut jo itäneitä taimia.
Ja kuten kaikki tiedämme, tänä vuonna terminen kevät on totta tosiaan ollut pari viikkoa myöhässä. Joten mitäs tässä murehtimaan, jokainen vuosi on erilainen. Nyt nautitaan tästä hetkestä!

Nautitaan lämmöstä, ihaillaan uutta vihreyttä ja hoivataan taimivauvoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti