torstai 10. heinäkuuta 2014

Heinäkuun puolivälin tilannekatsaus


Helteinen heinäkuu, ihanaa. Kasvitkin näyttäisi tykkäävän, kun vihdoin saavat aurinkoa, ja iltaisin ruiskaistaan vähän vettä letkulla.

Kesäkurpitsat ja salaattirivi niiden välissä voivat hyvin. Salaattia voisi kai kohta jo alkaa napsimaan, kun saavat vielä muutaman sentin kokoa lisää.


Isot kurpitsat sen sijaa näyttisi hävinneen mystisesti tuolta ylä vasemmalta. Ne vain - kuolivat. Ja sitten hävisivät. Nyt lootassa on vain rikkaruohoja. Uups. No en jaksa olla harmissani. Näitähän sattuu.

Alavasemmalla on edelleen tyhjä laatikko, jossa näyttäisi kuoppien perusteella tulleen kissan pissalaatikko! Ärf.

Alaoikealla herneet ei vaikuta kovin vitaaleilta, mutta annetaan niille vähän aikaa. Ja ne tukikepit, ne pitää kaivella esiin. Samoin pavuille, jotka kasvaa hojottavat jo pitkinä - maata pitkin.

Ylä oikealla lapsen auringonkukat kasvattaa komeasti vartta, mutta kesäkurpitsat näyttäsi nuutuneen.
Ihan vikassa oikealla on kauhea viidakko maa-artisokkaa. Voi olla, ettei mikään kasva kovin isoksi, kun siellä on noin kovin ruuhkaista.

Mansikkapenkin päälle levitin tänään rastasverkon, jotta ehtisimme itse napsia kypsyvät marjat ennen lintuja. Tähän mennessä ei ole ehditty. Onneksi paras mansikkasatokausi on vasta edessä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti