lauantai 10. toukokuuta 2014

Ihan vähän vain käväsin...

Pistäydyin puutarhamyymälässä. Ihan vain pari orvokkia hakemassa. Tai siis...  voi apua!



 Tässä kärryt tunnin haahuilun jälkeen, kun päätin suunnistaa kassalle:
 Tässä kassan jälkeen:

1x pioni
1 x pelargoni
2 x ahkeraliisa
2 x minipetunia
3 x hopealehti
4 x lobelia
1 x hopeaputos
1 x minimuratti
1 x pieni orvokkiamppeli
1 x suojaruukku
12 x siemenpusseja
1 x nimikylttipaketti






Hmph? Ainoastaan puolelle on tiedossa sijoituspaikka, loput oli sellaista hurmioitunutta haalimista "otan nämä nyt kun näitä vielä saa!". Parina viime vuonna esimerkiksi valkoisten lobelioiden saaminen on ollut mahdotonta kesäkukkien istuttamisen aikaan, ja hopalehdet tuntuivat olevan nyt superhalpoja. Enkä ole ennen nähnyt tuollaisia söpöjä minipetunioita...

Voisko jotenkin hankkia porttikiellon kaikkiin mahdollisiin kasvien myyntipaikkoihin, kiitos?

Ylitin enemmän kuin tuplaten itselle asettamani budjetin. Palkkapäivään on puolitoista viikkoa ja pieni kassakriisi käynnissä. Ensi viikolla syödään sitten munakkaita ja kaurapuuroa sekä mielikuvituksellisia "mitähän kaapista/pakastimesta löytyy"- gourmetkokeiluja, mut on sitten näitä kukkasia sielunravinnoksi. Mitähän lapset tuumaa? Huoh.

Ja mikä typerintä, nämä on kaikki pionia lukuunottamatta yksivuotisia, no pelakuu saattaa kestää jos talvehtiminen onnistuu. Tiedän, tiedän tiedän, jos oikeasti haaveilen siitä rehevästä puutarhasta, silloin olisi ehdottomasti järkevintä satsata aikansa ja ennen kaikkea rahansa monivuotisiin perennoihin, pensaisiin ja puihin. Mutkun mutkun, nämä on sitä mun instantpuutarhaa, heti valmista ja kaunista katsottavaa.

Yritän parantaa tapani. Tai siis, pitäähän mun vielä hankkia kesäkukat ikkunalaudoille ja terassille. Mutta sitten keskityn perennapenkkeihin ja pensaisiin, lupaan sen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti